Virksomhedsoverdragelse og generationsskifte

Det er afgørende for en effektiv overdragelse, at få opstillet fælles spilleregler omkring fællesværdier og forpligtelser så tidligt som muligt.

Vi tilbyder vejledning omkring de lovgivningsmæssige forhold, og vi har også gode erfaringer med, hvordan du bedst griber selve forhandlingerne omkring virksomhedsoverdragelse eller samtalerne i forbindelse med et generationsskifte an. Vi kan derfor tilbyde rådgivning, der letter overgangen og foregriber eventuelle problemer. Vi kan også varetage papirarbejde og økonomi ved selve overdragelsen.

Virksomhedsoverdragelse eller generationsskifte tager tid

Det er vigtigt at starte en virksomhedsoverdragelse eller et generationsskifte i god tid. Derfor vil vi også anbefale, at du kontakter os, så tidligt som muligt. Vi tilbyder et gratis formøde, hvor du kan få afklaret, hvilke ydelser vi kan tilbyde og hvordan det kan være gavnligt i netop din situation.

Det er vores mål at skabe en gnidningsfri proces, hvor vi hindrer problemerne i at opstå – fra starten.


Seneste nyt

14. november 2017
Andelsbolig – sådan gør du en god handel
Medierne har haft stort fokus på de problemer, man som andelsboligejer kan løbe ind i – fx konkurser i andelsboligforeninger og swaplån. Men fakta er, at køb af andelsbolig kan være en god handel – hvis du finder en sund andelsboligforening, der passer til dig.