Nyheder

14. november 2017
Andelsbolig – sådan gør du en god handel

Medierne har haft stort fokus på de problemer, man som andelsboligejer kan løbe ind i – fx konkurser i andelsboligforeninger og swaplån. Men fakta er, at køb af andelsbolig kan være en god handel – hvis du finder en sund andelsboligforening, der passer til dig.
Læs mere

29. juni 2017
Skarp kritik af anbefalinger på andelsboligområdet

De 13 nye anbefalinger til erhvervsminister Brian Mikkelsen er en unødig opstramning, og vil gøre det både mere besværligt og dyrere for andelsboligforeningerne, mener Danske BOLIGadvokater.
Læs mere

3. januar 2017
Ny fælles overdragelsesaftale for andelsboliger styrker forbrugervenligheden

Ejendomsforeningen Danmark har i samarbejde med ABF, Dansk Ejendomsmæglerforening, Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration og Danske BOLIGadvokater udarbejdet en ny fælles overdragelsesaftale for køb og salg af andelsboliger. Brancheorganisationernes overdragelsesaftale har til formål at bidrage til en øget forbrugervenlighed.
Læs mere

23. december 2016
Undgå andelsboligfælderne

Indflytningsklar eller måske var den billig? Andelsboligkøbere falder for drømmeboligen af forskellige årsager, men ikke alle undersøger fordele og ulemper ved at være andelsboligejer frem for boligejer. Niels Erlandsen, bestyrelsesmedlem i Danske BOLIGadvokater og specialist i andelsboliger giver her 5 gode råd, hvis du vil købe en andelsbolig.
Læs mere

2. december 2016
Løsning på plads for forsikringskunder i Husejernes Forsikring

Erhvervsminister Brian Mikkelsen: Løsning på plads for forsikringskunder i Husejernes Forsikring I en pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet udsendt 1. december hedder det:
Læs mere

21. maj 2015
iPad og lokalkendskab banker prisen på plads i bolighandlen

Med en Ipad i hænderne giver Danske BOLIGadvokater nu boligkøberne direkte adgang til og overblik over priser, kvadratmeter og boligstørrelser i det område, hvor drømmeboligen er fundet.
Læs mere

28. januar 2015
Advokatforbehold er andelsboligkøbernes eneste værn…

Det går så stærkt på andelsboligmarkedet, at annonceringen nærmest ikke når avisen, før boligen er solgt. Det opskruede tempo betyder, at mange andelsboligkøbere skriver under på købet uden at tjekke økonomien ordentligt efter i sømmene. 
Læs mere