Om os

Advokatfirma Niels Erlandsen er kendetegnet ved en grundig og saglig tilgang til din sag og dine problemstillinger. Det er væsentligt at vi gennem en god dialog, kan udarbejde en aftale, der tilgodeser dig på bedste vis.

Gratis formøde

Alle kunder tilbydes et gratis formøde, hvor vi gennemgår din sag og aftaler det videre forløb.
Vi ved, at det kræver tillid at give et andets menneske indsigt i dine personlige forhold. Alligevel, vil vi opfordre dig til at lægge alle kortene på bordet. Jo mere vi ved, jo bedre kan vi hjælpe dig.

Advokatfirma Niels Erlandsen har et mål om, at det ikke skal være dyrere end nødvendigt at få advokatbistand. Derfor vil vi vejlede dig i, om du har mulighed for at få dækket dele af dine udgifter gennem forsikring. Hvis du har ret til retshjælpsdækning via din forsikring dækker denne 90% af sagsomkostningerne.

360-graders rådgivning

Det er vigtigt for os, at være opmærksomme på alle elementer i dine forhold – også vedrørende dele, du måske ikke selv er opmærksom på, kan være relevante. Det kalder vi 360-graders rådgivning. Det giver dig den fornødne sikker og tryghed ved at vide, at der er taget hånd om alle dine juridiske forhold.

Specialister i bolig

Advokatfirmaet Niels Erlandsen har mange års erfaring og en helt særlig ekspertise inden for ejendomshandel og –administration. Det gælder både for dig som vil købe, bygge, udleje eller leje.
Mange kunder vælger at få hjælp til testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst og rådgivning om tvangsauktion i forbindelse med bolighandel.

Advokat Niels Erlandsen

Advokat Niels Erlandsen er certificeret hos Danske BOLIGadvokater, hvor han har været medlem siden foreningens stiftelse i 2000 og har været medlem af bestyrelsen siden 2009. Særlig gennem sit bestyrelsesarbejde har advokat Niels Erlandsen opnået stor specialviden på retsområdet for fast ejendom, herunder i forbindelse med afgivelse af høringssvar i forhold til ny lovgivning og div. udvalg indenfor boligområdet, ligesom han har forestået undervisning af foreningens medlemmer.


Seneste nyt

12. maj 2023
Generalforsamling Danske BOLIGadvokater 2023