Andelsbolig – sådan gør du en god handel

Medierne har haft stort fokus på de problemer, man som andelsboligejer kan løbe ind i – fx konkurser i andelsboligforeninger og swaplån. Men fakta er, at køb af andelsbolig kan være en god handel – hvis du finder en sund andelsboligforening, der passer til dig.

Der findes mange sunde andelsboligforeninger. Overvejer du at købe en andelsbolig, er det vigtigt, at du får rådgivning om lån og regnskaber, og at du gennemgår alle andelsboligforeningens dokumenter med en professionel rådgiver.

Men det er desuden vigtigt, at du gør op med dig selv, om andelsboligformen passer til dig. I andelsboligforeningen er det nemlig flertallet, der bestemmer, og du må rette dig efter flertallets beslutninger.

Her giver Niels Erlandsen, bestyrelsesmedlem i Danske BOLIGadvokater, gode råd, om hvad du som boligkøber skal være opmærksom på, når du overvejer at købe en andelsbolig:

https://www.facebook.com/danskeboligadvokater/videos/1319137274858138/

 

Få uvildig rådgivning om køb af andelsbolig

Når du skal købe andelsbolig, kan du vælg at lade BOLIGadvokaten hjælpe dig med alle led i handlen, besigtigelse, vurdering, prisforhandling, finansiering, berigtigelse m.m.

Læs mere om køb af andelsbolig.


TILBAGE